food3

مواد لازم:

بادمجان کوچک  1 کیلو

پیاز 4عدد

فلفل 4-5 عدد

گوجه فرنگی 3-4 عدد

سیر 10 حبه

جعفری- روغن زیتون- نمک

رب گوجه فرنگی 1 قاشث

آب جوش 1 لیوان

روغن مایه برای سرخ کردن

طرز تهیه:

بادمجانها را یک در میان پوست می کنیم سپس پهنای بادمجان را به اندازه 2 انگشت برش می دهیم ولی بادنمجانها از هم جدا نشود. در آب نمک قرار می دهیم. در تابه روغن مایع ریخته  سپس بادمجان آبکش شده را در این روغن تفت می دهیم و روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن برود. فلفل ها را  از وسط نصف کرده و داخلش را تمیز میکنیم و از پهنا برش می زنیم و در روغن سرخ میکنیم. پیازها را هم نیم حلقه برش داده  سرخ میکنیم. در قابلمه بادمجانهار ا چیده  رویش فلفلها  و رویش پیازها را می چینیم در روغن باقیمانده گوجه فرنگی ها را هم تفت می دهیم وروی پیازها می چینیم و مقداری سیر هم می ریزیم لابه لای موادمخلوط آب و رب را روی غذا می ریزیم در حرارت کم قرار داده تا بادمجانها بپزد رویش هم جعفری می ریزیم

این غذا را می توانید بدون سرخ کردن هم درست کنید

 


این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد