chiken-kebabاگر از خوردن جوجه کباب با روش همیشگی خسته شده اید و می خواهید جوجه کباب  متفاوتی درست کنید  در این بخش شیوه  درست کردن جوجه کباب متفاوتی را براینان آموزش میدهیم حتما درست کنید از طعم و مزه اش خوشتان خواهد آمد

مواد لازم:

  • یک دوم فنجان ماست چکیده 2 درصد چرب یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
  • یک دوم قاشق غذا خوری زیره سبز خرد شده
  • یک چهارم قاشق غذا خوری زنجبیل خرد شده
  • یک چهارم قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز ریز شده
  • 450 گرم گوشت سینه مرغ بدون استخوان و پوست ( به 32 قطعه کوچک تقسیم شود )
  • 32 قطعه کدو سبز حلقه شده
  • اسپری پخت یا روغن
  • هشت عدد سیخ
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • شوید تازه

روش پخت:

ماست، روغن زیتون، آبلیمو، زیره سبز، زنجبیل، گشنیز، و سیر هایی که ریز ریز کردید را ترکیب کنید. مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و خوب بهم بزنید. کدو سبز ها را با روغن یا اسپری پخت چرب کنید.
مرغ و کدو سبز را به صورت متناوب در سیخ ها قرار دهید و روی آنها نمک بریزید. می توانید برای کباب کردن از گریل استفاده کنید و یا روی زغال این کار را انجام دهید.
سیخ ها را هر چند دقیقه بگردانید و تا زمانی که از پخت غذا مطمئن شدید این کار را ادامه دهید.

نکته: اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، قبل از گریل 20 دقیقه سیخ ها را در آب بخوابانید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده از این غذا شامل 2 سیخ می شود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده است.

  • کالری: 193
  • چربی: 7.1 گرم
  • چربی اشباع: 1.7 گرم
  • سدیم: 313 میلی گرم

منبع : www.kermany.com