زنان ده برابر بیشتراز مردان احتمال دارد از کم کاری تیروئید رنج ببرند . این اختلال اغلب با خستگی، افزایش وزن غیر طبیعی و کاهش در میزان متابولیسم همراه است. اگرچه کشنده نیست ، این اختلال می تواند ناشی از بسیاری از مشکلات بهداشتی باشد ، اما می تواند با برخی از راه های موثر کنترل شود. در اینجا برخی از روش های مبارزه با کم کاری تیروئید را بیان میکنیم .
1. رژیم غذایی خود را تغییر دهید
رژیم غذایی کمبود ید اغلب باعث کم کاری تیروئید است . غذاهای ارگانیک باید انتخاب شما باشد . باید بخشی از رژیم غذایی شما شامل غلات کامل ، جوانه ، ماهی ، سبزیجات و میوه ها . روغن های آلی سرد مانند کنجد، زیتون یا بادام زمینی می برای بهبود کارکرد غده تیروئید مفید است.
2. اجتناب از غذاهای خام
برخی از مواد غذایی در زمانی که خام مصرف می شوند ؛می تواند برروی غده تیروئید تاثیرگذار باشد . بنابراین ، مصرف آنها باید محدود شود. فهرستی از این غذاها عبارتند از : بادام، سبزیجات خانواده کلم بروکلی ، ارزن، شلغم ، ذرت ، آجیل ، کلم پیچ، هلو، سویا، بادام زمینی، اسفناج و روغن کانولا .
3. چکاب روده
چکاب کردن روده به صورت دوره ای . 20 ٪ از کاردرست تیروئید وابسته به باکتری های روده سالم است. بنابراین ، مکملهای پروبیوتیک به منظور دریافت یک منبع کافی از باکتری های خوب در بدن است .
4 . ورزش منظم
ورزش منظم و روزانه بسیار مهم است . تمرین خوب ترشحات غده تیروئید را افزایش میدهد . تمرین سنگین حداقل 20 دقیقه در روز برای بهبود کارکرد غده تیروئید لازم است . یوگا یک راه بسیار خوبی برای به دست آوردن نتایج بهتر است. استنشاق ، بالا بردن پاهای خود در زاویه 30 درجه ، پس از آن زاویه 60 درجه و در نهایت در یک زاویه 90 درجه هم بهتر است.
6. پایین آوردن استرس
هنگامی که سطح استرس در بدن و ذهن افزایش می یابد ، غده تیروئید واکنش نشان می دهد . بنابراین ، سعی کنید به پایین آوردن سطح استرس خود کارکرد سالم غده تیروئید کمک کنید.
7. مقابله با کمبودهای تغذیه ای
کمبودهای تغذیه ای اغلب باعث کم کاری تیروئید میشود که سبب افزایش علائم می شود. اطمینان حاصل کنید که بدن شما مقادیر کافی از ویتامین D، روی ، سلنیوم ، اسیدهای چرب امگا 3 ، مس، ویتامین های گروه B و مهمتر از آن، ید را دریافت کرده است. مصرف روزانه این عناصر غذایی به تنظیم عملکرد تیروئید کمک میکند .
بعضی از داروها نیز می تواند علائم کم کاری تیروئید را تشدید کنند. بنابراین، قبل از شروع هر گونه دارو به پزشک اطلاع دهید. ، زندگی بدون استرس و سالم و متعادل داشته باشید نه تنها فقط برای غده تیروئید خوب است بلکه برای تمام بدن انسان سودمند است
منبع- اختصاصی http://www.hidoctor.ir/