آیا می توانیم با رژیم غذایی کارکرد مغز را افزایش دهیم؟ مطالعات نشان می دهد که غذایی که می خوریم تأثیر زیادی بر کارکرد شناختی مغز دارد. علاوه بر این، مواد غذایی مناسب ممکن است از بیماری آلزایمر و دیگر انواع زوال عقل پیشگیری کند. غذاهای سالم را انتخاب کنید تا حافظه خوبی داشته باشید و مغز را تقویت کنید .ده غذای سالم برای تقویت مغز عبارتند از :
آوکادو
آووکادو تاثیر بسیار مهمی درکار کرد مغز دارد و خونرسانی مغز را زیاد میکند، چون چربیهای اشباع نشده دارد
تخم مرغ
هر روز یک تخم مرغ بخورید ! تخم مرغ به تقویت مهارت های حافظه و بهبود سلامت کلی مغز کمک میکند
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ، آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد که به محافظت در برابر آسیب به سلول های رادیکال های آزاد و زوال عقل کمک میکند
ماهی های چرب
ماهی های چرب منبع غنی امگا 3 اسیدهای چرب اشباع نشده، یک نوع از چربی است که برای سلامت خوب است. تحقیقات نشان می دهد که افرادی که 3 بار در هفته ماهی می خورند بیماری آلزایمر را 39 درصد کاهش می دهند.انواع ماهی های چرب شامل تن ماهی، ماهی خال مخالی، ساردین، ماهی آزاد است
آجیل
آجیل یکی از بهترین منابع ویتامین E هستند، و مطالعات نشان می دهد که مصرف مقدار کافی ویتامین E در برابر زوال شناختی، به ویژه در افراد مسن پیشگیری میکند
روغن زیتون
این چربی سالم می تواند برای بهبود حافظه و جلوگیری از زوال شناختی کمک کند
مریم گلی
برای تقویت حافظه خوبست به رژیم غذایی خود اضافه کنید
انواع توت
تحقیقات نشان می دهد که مصرف انواع توت ها در بهبود و یا به تاخیر انداختن کاهش حافظه کوتاه مدت موثر است. با توجه به مطالعه انجام شده، زنانی که دو فنجان توت فرنگی یا یک فنجان زغال اخته در هفته می خورند کمتر به کاهش حافظه مبتلا می شوند
قهوه
در نوشیدن قهوه دقت کنید نوشیدن بیش از حد، کافئین می تواند مغز را دچار اختلال کند ، اما اگر در مقدار متوسط مصرف شود مهارت های شناختی را تقویت می کند.
کدو تنبل
مصرف متعادل تخم کدو خوبست نیاز روزانه برای افزایش حافظه و مهارت های فکری لازم و ضروری است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد