almonds

بادام خوشمزه است  به عنوان  مظهر سلامتی و زیبایی است. در میان دانه ها, مغذی ترین آنها است و برای سلامتی بسیار خوبست.روغن بادام، استخراج شده از بادام،  به عنوان نرم کننده استفاده می شود. نمی گذارد پوست خشک شود. علاوه بر این، روغن  آن در پخت و پز هم استفاده می شود. همچنین به عنوان “روغن حامل” در داروهای مختلف سنتی، در آروماتراپی، دارویی و صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

بادام،‌ جزو مغزها و سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. بادام خام، حاوی حجم بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع مانند اولئیک و پالمیتولئیک اسید است که این دو نوع اسید چرب، نقش به سزایی در کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون دارند. تحقیقات نشان می‌دهند، رژیم‌های مدیترانه‌ای که سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع هستند، کمتر از سایر رژیم‌های غذایی، ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی یا سکته‌ها را برای طرفداران خود به‌دنبال دارند. بادام، منبع خوبی برای دریافت ویتامین E هم به‌حساب می‌آید. به‌طوری که هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۵ گرم ویتامین E دارد و می‌تواند نزدیک به ۱۷۰ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین کند. ویتامین E، ترکیب بسیار موثری برای حفظ سلامت پوست در برابر مضرات رادیکال‌های آزاد در بدن است. بادام، فاقد گلوتن است و می‌تواند در محصولاتی که برای بیماران حساس به گلوتن یا سلیاک تولید می‌شوند، به کار برود. ویتامین‌های گروه B، منگنز، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، سلنیوم و فولات، از مهم‌ترین دارایی‌های بادام هستند. روغن بادام هم می‌تواند به کمک پوست و مو‌های خشک بیاید (البته به‌صورت موضعی؛ نه خوراکی).

منبع : www.salamdr.com