سوپ ها انواع و اقسام گوناگونی دارند بطوریکه حتی در کتابهای آشپزی یک فصل به آن اختصاص داده می شود ما میخواهیم در این بخش، شیوه درست کردن یک نوع سوپ جدید با روغن کانولا را برایتان بگوییم. مواد لازم برای تهیه این سوپ شامل ۱ لیوان قارچ خردشده، ۱ عدد پیاز متوسط نگینی، ۱ حبه سیر رندهشده، ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولای مخصوص پخت و پز، ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید، ۲ لیوان آب سبزیجات یا آب مرغ، ۱ فنجان شیر کمچرب یا بدون چربی، ۱ عدد سیبزمینی کوچک نگینی خردشده، نصف قاشق چایخوری نمک، یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه و ۴ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری است. طرز تهیه آن هم به این صورت است که ابتدا روغن را داخل قابلمه بریزید و پیاز، سیر، سیبزمینی و سپس قارچها را در آن تفت بدهید. آرد را اضافه کنید و به تفت دادن مواد تا نرم شدن سیبزمینی، پیاز و قارچها ادامه دهید. حالا آب مرغ یا سبزیجات را روی مواد بریزید و حرارت را بعد از جوش آمدن آب کم کنید تا مایه سوپ شما کمی غلیظ شود. شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و بازهم اجازه دهید تا سوپ بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. در ۲ تا ۳ دقیقه پایانی پخت، جعفری را اضافه کنید. قارچ منبع خوبی برای دریافت ویتامینهای مختلفی مانند ریبوفلاوین و نیاسین است. بهعلاوه، بههیچ وجه نمیتوان از پتاسیم فراوان موجود در این سبزی مغذی هم غافلگیر شد. قارچ، چربی و کربوهیدرات ندارد و بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای اضافهوزن هستند، بسیار مناسب است. این سوپ قارچ سرشار از پروتئین، بسیار سالم و مغذی است و میتواند جایگزین شامی سبک شود.
منبع : www.salamdr.com