برخی ادویه ها و مواد غذایی می توانند باعث افزایش خطر سقط جنین در خانم های باردار شوند که بهتر است از آنان پرهیز کنند.
دوران بارداری یکی از شیرینترین دوران زندگی زنان است که اگر قبل از بارداری و حین بارداری تدابیری رعایت شود، دوران دلپذیری برای زن خواهد بود.
-پاکسازی معده از مواد زائد قبل از بارداری با رعایت تدابیری خاص خود موجب کاهش مشکلات ناشی از بارداری در طول دوران بارداری خواهد شد. البته بهتر است هرکسی که تمایل به باردار شدن دارد حداقل ۳ ماه قبل از باردار شدن تدابیر خاصی را رعایت کند.
-مصرف شیره انگور، آب و عسل، سیب رنده شده برای خونسازی دوران بارداری مفید است.
-مصرف سیب در دوران بارداری مانع بیمار شدن بچه در دورانهای زندگی میشود و سیستم ایمنی نوزاد بعد از متولد شدن قوی میکند.
-مصرف آب انار شیرین در غضروف سازی جنین بسیار موثر است.
-برای تقویت معده و خونسازی از ترکیب یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل+ ۱۰ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده +۵ قاشق غذاخوری پودر پسته را باهم مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری آن را مصرف کنند البته بهتر است در لقمه آخر غذا بدون آب مصرف شود.
در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان میکند: زنان باردار از مصرف گشنیز، کرفس، ترشی، سیب ترش و موادغذایی و ادویههای بسیار گرم و سرد پرهیز کنند چرا که مصرف ادویههای گرم و سرد خود موجب سقط جنین میشود.
-مصرف کرفس در دوران بارداری موجب بروز آلرژی میشود.
-مصرف بیش از حد زرشک در دوران بارداری موجب نقص جنینی میشود.
-مصرف گل ختمی و گل بنفشه در دوران بارداری موجب سقط میشود.
-در دوران بارداری از مصرف موادغذایی گس، تلخ، نفاخ پرهیز شود.
-در دوران بارداری نخود، لوبیا و کنجد کمتر مصرف شود.