رعایت اصول غذایی برای جلوگیری از تداخل ریزمغذیها یا بالا بردن فایده های تغذیهای غذایی که می خوریم، از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر ما بروش صحیح غذا بخوریم و تکنیک آن را بلد باشیم ، میتوانیم از کمترین حجم غذا، بیشترین سود را نصیب بدنمان بکنیم. مثلا گوشتها، مخصوصا گوشتهای قرمز و بوقلمون، سرشار از آهن هستند و براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا، کمبود آهن در میان درصد قابل توجهی از خانمها دیده میشود. کمبود آهن در خانمها، با اختلالات خونی و احساس ضعف و خستگی در آنها همراه است. از آنجایی که ویتامین C، کمک بزرگی به جذب آهن در خون میکند، بنابراین به تمام خانمها و افراد مبتلا به کمخونی توصیه میشود که غذاهای گوشتی را با کلم بروکلی و گوجهفرنگی تازه مصرف کنند تا جذب آهن موجود در گوشت، به بیشترین حد ممکن خود برسد. اگر به مصرف سبزیها همراه با غذا، علاقه چندانی ندارید، میتوانید یک لیوان آب مرکبات تازه و بدون نمک یا شکر را هم همراه غذاهای گوشتی، مصرف کنید. اگر این آب مرکبات با آب یکی دو عدد کیوی هم مخلوط شده باشد که دیگر ارزش تغذیهای و جذب آهن غذای شما، دوچندان خواهد شد.
منبع : www.salamdr.com