آیا می دانستید حس بویایی نوزادان می تواند داروهای مورد احتیاجشان را تشخیص دهد.
یک متخصص درمان حیوانات معتقد است حیوانات در زمانی که دچار اختلال فیزیکی یا روانی خاصی میشوند، به دنبال داروهای گیاهی متناسب با آن اختلال میگردند تا مشکل ایجاد شده را برطرف سازند. به گفته کارولین اینگراهام حتی کرمهای ابریشم نیز زمانی که دچار آفت میشوند، رژیم غذایی خود را تغییر داده و میزان مصرف نوعی گیاه به نام هلموک یا شوکران را افزایش میدهند.
اینگراهام به سرعت دریافت فرزندانش نیز قاعدهای مشابه را برای رفع بیماریهای خود اجرا میکنند. به گفته وی کودکانی که توانایی صحبت کردن ندارند از قدرت بویایی خود برای التیام دردهایشان استفاده میکنند. از این رو پیش از آنکه قدرت تکلم در کودکان شکل بگیرد حس بویایی به آنها در جذب مواد مورد نیاز بدنشان کمک میکند.
به گفته وی درصورتی که روغنهای التیامبخش را روی دستمالی ریخته و در کنار بالش نوزادان قرار دهید، متوجه خواهید شد که کودک تا زمانی که به آن نیاز دارد آن را استشمام کرده و سپس رویش را از دستمال برمیگرداند.
وی که بنیانگذار آکادمی داروسازی باغوحشی است در رفع بحرانهای رفتاری در حیوانات تخصص داردمعتقد است هیچ حیوانی نمیخواهد ناخوش یا مضطرب باشد، از این رو حیوانات در انتخاب آنچه برایشان مفید است تخصص بالایی دارند. به گفته وی حیوانات در بند یا اهلی که امکان گشت و گذار و یافتن گیاهان دارویی مورد نیازشان را ندارند، خود را با انواع خاصی از مواد وفق میدهند برای مثال اسبهای اهلی برای درمان اضطراب جدایی خود بهار نارنج میخورند و اسبهای آزاد برای درمان درد از گیاه چای کوهی استفاده میکنند.
منبع: همشهری