cornبسیاری از اشخاص معتقدند  که ذرت،  کالری و قند زیادی دارد. خوب است بدانید که کالری آن، درست مثل  کالری یک عدد سیب و قند آن، یک‌چهارم قند یک عدد سیب است. نکته دیگر درباره ریزمغذی‌های موجود در ذرت است که خیلی‌های گمان می‌کنند این ریزمغذی‌ها با پختن از بین می‌روند. بد نیست در این مورد هم بدانید که فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های ضد سرطان و ضد بیماری‌های قلبی موجود در ذرت، با پختن افزایش پیدا می‌کند و ارزش تغذیه‌ای آن با حرارت دیدن، بالاتر می‌رود. اگر فکر می‌کنید که ارزش تغذیه‌ای ذرت پایین است، باید بدانید که  لوتئین و زیگزانتین موجود در آن، کمک بزرگی به حفظ سلامت و قدرت بینایی ما می‌کنند. بد نیست بدانید که هر فنجان ذرت تازه، حدود ۴ گرم هم فیبر غذایی دارد. از این رو، می‌توان حجم متعادلی از ذرت را در تابستان که فصل این سبزی پرطرفدار است، بدون دغدغه مصرف کرد.

منبع : www.salamdr.com