مواد لازم:
روغن 250 گرم
شکر 1 لیوان
اعدد زرده( سفیده برای رویش)
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد به اندازه لازم
رویه:
پودر قند و فندق خرد شده
طرز تهیه:
روغن نرم شده و شکر را باهم مخلوط کرده و زرده تخم مرغ و آرد به اندازه ای که بدست نچسبد را با هم خوب مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست آید در دست شکل داده و در سفیده تخم مرغ می غلطانیم سپس رویش پودر قند و فندق خرد شده می پاشیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.