Spring-allergy
زمانی که بهار با این همه زیباییهایش فرا می رسد آلرژی های بهاری انسانها را اذیت میکند؟ آبریزش بینی  و به دنبال آن نشانه‌های دیگر حساسیت مانند قرمزی چشم و خارش و سوزش و…  اذیتتان می کند. این آلرژی نمی گذارد از بهار لذت ببرید ولی شما اجازه ندهید حساسیت وارد بدنتان شود

متاسفانه برخی افراد به دلیل داشتن حساسیت‌های بهاری به طبیعت نمی‌روند و تنها علتش وجود گرده‌های گل و گیاهان است. برخی افراد برای درمان خود متوصل به داروها می‌شوند و سعی می‌کنند از هر طریقی که شده خود را از شر آبریزش بینی، عطسه و… رها کنند.

اگر حسایست بهاره دامنگیرتان شد، بهتر است مدتی به سمت میوه‌هایی مثل: موز، خربزه، طالبی، هندوانه، کیوی، انبه و… همچنین سبزیجاتی مثل: تره، سیر، پیاز، پیازچه، شاهی و… نروید اما تا دل‌تان می‌خواهد گلابی، به، نعناع، گشنیز، ریحان و… میل کنید. البته بهتر است برای آشنایی بیشتر با میوه و سبزیجات ضدحساسیت با پزشکان طب سنتی هم مشورت کنید.
drink-green
معجونی به سبزی بهار

این معجون سبز به شما کمک می‌کند تا به جنگ حساسیت‌های فصل بهاری بروید.

  •  کلم پیچ سبز: 6 برگ
  •  خیار: یک عدد
  •   کرفس: 4 برگ
  •  سیب سبز: 2 عدد
  •  لیمو: نصف
  •   زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری.
  •   شکر: یک قاشق غذاخوری

برای تهیه این اسموتی فقط کافی است 10 دقیقه از وقت خود را اختصاص به این کار بدهید. تمام مواد را در یک مخلوط کن بریزید و دکمه را بزنید تا کلیه مواد مخلوط‌شوند.

 

معجون حریره بادام
drink-almond

با این معجون  دیگر خبری از آبریزش بینی نیست.

  •  حریره بادام: یک لیوان متوسط (بهتر است به جای مخلوط کردن بادام‌ها با شیر از آب استفاده کنید).
  •  پودر نارگیل: یک قاشق مرباخوری
  •  دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  •  بستنی: 2 اسکوپ (بستنی از نوع وانیلی باشد بهتر است).
  •   بلوبری: 5 الی 8 عدد
  •   وانیل: 8/1 قاشق چای‌خوری.

بیشتر افراد با طرز تهیه حریره بادام آشنا هستند. بعد از درست کردن حریره بادام مواد ذکر شده را جداگانه در میکسر مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را به حریره بادام اضافه می‌کنیم و سپس با یک قاشق همه مواد را هم می‌زنیم. قبل از مصرف بادام‌ها را امتحان کنید تا مبادا تلخ باشند.

معجون سیب و دارچین
drink-pink
اگر حساسیت شما حالتی نزدیک به سرماخوردگی دارد؛ یعنی علاوه بر آبریزش بینی دچار عطسه، سرفه و… می‌شوید می‌توانید این معجون را امتحان کنید.
  • آب زغال اخته: یک لیوان
  •   ماست یونانی: نصف لیوان
  •  چای سبز: یک فنجان
  •  سیب پخته شده دارچینی: یک عدد متوسط

ابتدا یک سیب متوسط را پوست کنده و داخل آن را کمی سوراخ کنید و در سوراخ ایجاد شده دارچین بریزید. بعد از طی این دومرحله باید به مدت 10 الی 15 دقیقه سیب را داخل فر قرار دهید. وقتی سیب دارچینی آمده شد می‌توانید تمام مواد نامبرده را داخل یک میکسر بریزید و بگذارید مواد کاملا با یک دیگر مخلوط شوند. سیب دارچینی یکی از مهم‌ترین مواد این اسموتی است زیرا برای درمان حساسیت بهاره که با حالت سرماخوردگی همراه است، می‌تواند مفید باشد.

معجون سکنجبین

یکی از نوشیدنی‌هایی که این روزها زیاد مصرف می‌شود، شربت سکنجبین است. سکنجبین یک شربت سنتی ایرانی است که داری طبع سرد وخنک بوده و بهترین درمان برای روزهای پرحساسیت است.
drink

  •  سکنجبین: نصف لیوان
  •  خیار: یک عدد
  •  برگ کاهو: 4 الی 5 عدد
  •   آبلیمو: یک قاشق مرباخوری (آبلیمو تازه باشد بهتر است)
  •  نعناع: 3 یا 4 برگ.

drink1
این معجون بسیار راحت است، فقط کافی است تمام مواد را داخل میکسر بریزید اما مدت زمان مخلوط کردن باید کم باشد، فقط در حدی که مواد با یکدیگر میکس شوند. در قدیم خیلی از افراد بدون آنکه از خواص این معجون آشنا باشند از آن استفاده می‌کردند. البته معجون سکنجبین کمی مدرنیزه شده است اما برای رفع مشکلات حساسیت بهاره بسیار موثر است.

نکته:

برای تهیه معجون‌ها نباید از یخ استفاده کنید. البته برای خنک کردن آنها راه‌های دیگری هم وجود دارند به عنوان مثال معجون‌ها را برای مدتی در یخچال نگه دارید تا خنک شوند. اگرجزو افرادی هستید که طبع گرم دارند و دچار نفخ می‌شوند، می‌توانید سکنجبینی را که از سرکه و نعناع به دست آمده با تخم کاسنی و گلاب مخلوط کنید اما افرادی که دچار مشکل زخم معده و روده هستند بهتر است دور این مخلوط به دست آمده را خط بکشند زیرا برای‌شان مضر است
منبع : مجله سیب سبز