مواد لازم:
کره | 40 گرم |
آب مرغ | 3 پیمانه |
برنج | 2 پیمانه |
پیاز خردشده | ¼پیمانه |
نخود فرنگی و ذرت پخته | ½پیمانه |
برگ بو | 3 عدد |
سیر له شده | 2 حبه |
زنجبیل تازه | 2 سانتی متر |
طرز تهیه:
- زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.
- کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.
- سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.
- برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.
- سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند.
- سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.
- درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.
- برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.
- پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.
- غذا را با پیازچه تفت داده شده سرو نمایید.
منبع : www.parsegard.com