خرمالو با بهره گیری از مواد مغذی فیتو فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان ترکیبات اسیدی برای ضد عفونی، ضد التهابی و ضد هموراژیک (مانع خونریزی از عروق خونی کوچک) شناخته شده است.
خرمالو روند پیری را کاهش می دهد
خرمالو، میوه ای است که می توان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.
با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا می کند و مزه تلخ آن از بین می رود.
خواص:
ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت می کند.
▪ ویتاین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکال های آزاد مقاوم می کند.
▪ خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیش گیری می کند و باعث کاهش تعریق می شود و خون ریزی را کند یا متوقف می کند.
▪ پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت می کند.
▪ این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است.
▪ ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است