تغذیه سالم در دوره بارداری باعث می شود که بدن شما مواد مغذی لازم برای این مرحله را دریافت می کند. در این مطلب با تغذیه در دوران بارداری آشنا می شوید
پرخوری کردن با بهانه اینکه به اندازه دو نفر می خورید، کار درستی نیست. متخصصان توصیه میکنند که باید 300 واحد کالری اضافه نسبت به آن چیزی که مصرف می کرده اید دریافت کنید. خیلی از زنان هم به خاطر از دست دادن اشتها در سه ماهه اول و بیماری صبح و تهوع و استفراغ دچار مشکل می شوند. اما برای حفظ سلامتی خود و نوزادتان مسائلی هست که باید به خاطر داشته باشید.
تغذیه سالم به معنی مصرف میوه ها و سبزیجات تازه است. البته باید به طور منظم، گوشت بدون چربی، ماهی و مرغ هم بخورید.
هر چقدر هم که برای مصرف مواد غذایی بد وسوسه شدید، باید در برابر آن مقاومت کنید. مواد غذایی بد و نامناسب حاوی کالری های خالی بوده و در نهایت از مصرف آنها پشیمان می شوید.با اجازه دادن به خودتان برای زیاده روی در مصرف غذاهای مضر مطمئن باشید که مواد خوبی برای بدنتان فراهم نکرده اید.
آشپزخانه را با مواد غذایی پر فیبر و نان های سبوس دار پر کنید.
از پزشکتان بخواهید در صورت لزوم مکمل های ویتامین دوره بارداری برایتان تجویز کند، این امر تضمین میکند که دُز مورد نیاز روزانه مواد معدنی و ویتامین ها را مصرف کرده اید. با این روش هم شما و هم نوزادتان مواد مغذی ضروری و حیاتی این مرحله را دریافت میکنید.
دریافت کلسیم و آهن در دوره بارداری برای زنان خیلی مهم است، پس هر روز از مواد غذایی سرشار از کلسیم که شامل همه انواع لبنیات می شود استفاده کنید.
مواد غذایی که سرشار از آهن هستند عبارتند از اسفناج، گوشت بدون چربی و حبوبات.
یکی دیگر از مواد مغذی مهم در رژیم غذایی زنان باردار ویتامین C است که می توانید در پرتقال، پاپایا، بروکلی، گوجه فرنگی، توت فرنگی و کلم بروکسل پیدا کنید.
اسید فولیک که در سبزیجات سبز برگ و حبوبات پیدا می شود برای زنان باردار خیلی مهم است.
حداقل چهار بار در هفته در وعده های غذاییتان ویتامین A را داشته باشید. هویج ، اسفناج، سیب زمینی شیرین و زردآلو از جمله مواد غذایی حوای ویتامین A هستند.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.