1

طبق مطالعاتی که در جلسات کالج آمریکایی ورزش مطرح شده است، زنانی که پیش از ۳۰ سال سن دارند و به طور مداوم ورزش می‌کنند، کمتر در معرض سرطان سینه هستند.

این مطالعات بر روی چهار هزار و ۲۹۶ زن انجام شد که در چهار گروه سنی مختلف بودند، ۱۰ تا ۱۵ سال ، ۱۵ تا ۳۰ سال ، ۳۰ تا ۵۰ سال و بالای ۵۰ سال ، میزان فعالیت فیزیکی این افراد نیز در این بررسی‌ها اندازه‌گیری شد.

افزایش هورمون استروژن در بدن، خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد. ورزش کردن مرتب  باعث کاهش استروژن در بدن می گردد.
تحقیقات نشان داده  افرادی که سرطان دارند  و مرتب ورزش می کنند، روحیه آنها تقویتشده و اندام مناسبی خواهند داشت و اعتماد به نفس بیشتری در برابر بیماری خود خواهند داشت.

محققان آمریکایی دریافتند که ورزش زنان بعد از ۳۰ سالگی بخ طور  مداوم برای آنها لازم است، زیرا از احتمال ابتلا به سرطان به میزان زیادی می کاهد.

با وجود این که به نظر نمی رسد در سنین بین ۱۰ تا ۲۰ سال میزان فعالیت و ورزش تاثیری بر احتمال ابتلا سرطان سینه داشته باشد. بعد از ۳۰ سال ورزش کردن مداوم به مقدار زیادی احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.

مدیر این تحقیقات، لیندا اسپرود می‌گوید: ورزش زنان به طور مداوم تاثیر حفاظتی زیادی بر آنان دارد. ورزش داروی است که می‌تواند برای جلوگیری از سرطان سینه تجویز کرد.

سرطان سینه بیماری شایعی در بین زنان است. ورزش بر میزان هورمون‌ها ، وزن بدن، افزایش وزن بدن با بالا رفتن سن و سیستم‌ ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد.

پزشکان به زنان بالای ۳۰ سال توصیه می‌کنند که ۱۵۰ دقیقه‌ در هفته‌ ورزش کمیته‌ یعنی پنج دوره ۳۰ دقیقه‌ای در طول هفته‌ فعالیت داشته باشند.

منبع- ورزش 98