headache
اگر زیاد دچار سردرد می شوید سعی کنید مصرف نمک خوراکی را به حداقل برسانید و با این کار آن را کنترل کنید.

نتایج یک تحقیق جدید در آمریکا نشان می‌دهد کاهش میزان مصرف نمک می‌تواند تا یک‌سوم احتمال ابتلا به سردرد را کاهش دهد. در این بررسی مشخص شد افرادی که میزان نمک مصرفی خود را به 3 گرم در روز کاهش می‌دهند، کمتر دچار سردرد می‌ شوند. کارشناسان معتقدند کاهش میزان مصرف نمک احتمال ابتلا به سردرد را پایین می‌آورد زیرا به تنظیم فشارخون کمک می‌کند.

برای انجام این تحقیق از 400 نفر خواسته شد برای یک دوره مشخص 9 گرم نمک در طول روز مصرف کنند سپس این میزان به 6 گرم و در پایان به 3 گرم در روز کاهش یافت. همچنین در پرسشنامه‌هایی در مورد عوارضی همچون سردرد، نفخ، خشکی دهان،‌ تشنگی بیش از حد، خستگی، سردردهای خفیف و حالت تهوع سوالاتی ازاین افراد گرفته شد.

نتایج نشان داد کاهش میزان نمک مصرفی از 9 گرم به 3 گرم در روز میزان ابتلا به سردرد را تا 31 درصد پایین می‌آورد. بر این اساس به افراد توصیه می‌شود به منظور آنکه کمتر دچار سردرد شوند میزان نمک مصرفی روزانه را کاهش دهند. این توصیه به ویژه برای مبتلایان به میگرن از اهمیت بالایی برخوردار است.