asthma-diet

نوع غذا در درمان آسم موثر است . موادی که موجب تولید خلط می شوند باید از برنامه های غذایی حذف گردند . در ساختار موثر سلامت فرد هو نوع علامت متناسب با فعالیت جسمی باید مورد استفاده قرار گیرد . کوشش بدنی به دفع مواد زاید از طریق سیستم گوارشی کمک می کند و بدن را در حالت تعادل نگه می دارد . با این وجود قبلا یاد آور شدیم که در بیمار آسمی سیستم دچار اختلال است . ابتدا باید تعادل این سیتم برقرار شود سپس به تقویت ان پرداخته شود .

در آغاز بهتر است با انتخاب یک رژیم معتدل به عناون بنا بر روی نحوه زندگیمان متکی باشیم و این وضع را ادامه دهیم . وقتی احساس شد که سلامت جسمی برگشته است تغییر رژیم غذایی امکان پذیر می شود . این نوع رژیم به ما اجازه می دهد که نقش تاثیر غذا را بیشتر دریابیم . زیرا تاثیرات هر تغییر رژیم به ما اجازه میدهد که نقش تاثیر غذا را بیشتر در یابیم .زیرا تغییرات هر رژیم با نظم بسیار واضح خواهد بود . عادات ما بیانگر سالم بودن یا آمادگی برای ابتلا به آسم هستند .

بهترین رژیم غذایی برای بیمار آسمی رژیم گیاه خواری با استفاده از سبزیجات تازه است . غذا نباید سرخ شده باشد . استفاده از میوه های تازه عسل گیاهان خوراکی جایز است.

using_inhaler

یادآوری

از خوردن بعضی مواد غذایی باید خودداری کرد :

غذاهایی که با باد شدید رشد می کنند مانند کدو کلم عدس

مواد نشاسته ای نظیر برنج نان نانواییها ( به ویژه نان سفید و نان ساندویچ )

غذاهای چاشنی دار که به طور مصنوعی تهیه شده اند .

مواد قندی سفید کیک نان شیرمال و فراورده های آن مشابه کره پنیر ماست

غذای سرخ کرده

در ماههای فصل زمستان وجود سرما ترشح مخاط ریه بیشتر از معمول است پیشنهاد هایی که در مورد غذاها داده شده بیشتر جنبه راهنمایی دارد وابستگی شدید به رژیم غذایی صلاح نیست به طوریکه خوردن اتفاقی یک خوراک مورد علاقه اگر عدم مصرف آن عنوان شده باشد بلامانع است اما آنچه اهمیت دارد کمیت و کیفیت غذای روزانه می باشد .