توت فرنگی سفت 6 کیلو
شربت:
شکر 4 لیوان
آب 1.5 لیتر
طرز تهیه:
اول شربت را می جوشانیم شربت نباید خیلی غلیظ شود مثل شربت مربا نمی شود اگر خواستید می توانید مقدار شکر را کمتر از این هم بکنید و اگر کم شیرین شد در موقع سرو می توانید کمی شربت بریزید اگر این مقدار را اضافه کنید و شکرش زیادتر باشد می توانید بعدا مقداری آب بریزید. توت فرنگی های را شسته و داخل شیبشه های مربا پر کرده بطوریکه 2 میلی لیتر سرش خالی باشد کامل پر نمی کنیم. رویش شربت جوشانده داغ را می ریزیم تا جایی که روی توت فرنگی ها پر شود زیاد پر نمی کنیم دربش را بسته در قابلمه بزرگ دربش به طرف پایین باشد قرار می دهیم و رویش تا جایی که روی شیشه ها را بپوشاند آب می ریزیم اگر شیشه ها کوچک باشد 15 دقیقه و اگر بزرگ باشد 20 دقیقه می جوشانیم وقتی کمی ولرم شد به همان شکل در جای سرد و خشک می گذاریم بماند برای زمستان نگهداری می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد