این شیرینی ترکیه در مدت ۱۵ دقیقه آماده شده و زمان پخت آن نیم ساعت است و مقدار مواد آن برای ۶-۸ نفر است
مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کاکائو ۲ قاشق مربا
نشاسته ۶۰ گرم
آرد ۴۰۰-۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را خوب هم زده بطوریکه شکرها خوب حل شود سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجفیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که بدست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم و داخل کف دست فشار می دهیم با کمک یک چاقو روی آن را برشهای سطح می دهیم و بشکل چرخ و فلک می شود وروی کاغذ روغنی چیده در فر ۱۵۰-۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار می دهیم