مقدار این رسپی برای 4-6 نفر است و نیم ساعت زمان پخت آن است
مواد لازم:
کدو 4 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
هویج 1 عدد
سیر 3 حبه
نخود فرنگی پخته 1 لیوان
روغن زیتون- نمک-فلفل سیاه- پاپریکا
سس بشامل:
کره 3 قاشق
آرد 3 قاشق
شیر 300 میلی لیتر
رویه:
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه:
کدوها را شسته و از طول و عرض برش می دهیم داخلش را با قاشق در آورده. در یک سینی چیده. پیاز و هویج را مکعبی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم و سپس نخود فرنگی ها و داخل کدوها را ریخته کمی دیگر تفت می دهیم در آخر سیر و ادویه جات را ریخته و حرارت را خاموش می کنیم
سس بشامل: کره را ذوب کرده و آرد را می ریزیم نا وقتی بوی خامی آن گرفته شود در حرارت هم می زنیم شیر را هم می ریزیم و سریع هم می زنیم اگر زیاد غلیظ شد شیر ریخته اگر خیلی شل باشد نشاسته می ریزیم
سسر ا به سبزیجات ریخته وروی کدوها م یریزیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد وقتی سبزیجات خوب نرم شدند از فر در آورده پنیر پیتزا ریخته و دوباره 10 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم