مطالعات امروزی بیانگر این است که عصبانی شدن بیش از حد یا استرس ریسک حمله قلبی و امراض قلبی را افزایش می دهد.عصبانیت شدید، ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون می شود و همین عوامل سبب تنگ شدن رگ های خونی و افزایش لختگی خون می شود و همه این موارد می توانند باعث سکته قلبی شوند.
این تیم تحقیقاتی میزان عصبانیت ۳۰۰ بیمار را که اخیراً حمله ی قلبی داشته اند در طول ۴۸ ساعت قبل از حمله ی قلبی ارزیابی کردند. پس از این ارزیابی، محققان دریافتند که دو ساعت بعد از یک عصبانیت شدید، خطر حمله ی قلبی ۸٫۵ برابر زمان های عادی است و دو ساعت بعد از یک اضطراب شدید، خطر حمله ی قلبی ۹٫۵ برابر می شود.
این گروه تحقیقاتی بر این باور است که نتایج به دست آمده، تحقیقات قبلی را تأیید می کنند. بنابراین، باید راهی برای محافظت افرادی که در معرض خطر حمله ی قلبی هستند، پیدا کرد.
اتفاقاتی مثل بحث و جدل با افراد خانواده یا افراد دیگر، مشکلات کاری و عصبانیت در طول رانندگی می توانند باعث حمله ی قلبی ناشی از عصبانیت شوند.
کسانی که عصبانی مزاج هستند بیشتر در معرض بیماری های قلبی قرار دارند و به همین دلیل پزشک باید توصیه ها و معاینه های لازم را برای این افراد انجام دهد.
انجام تمرین های کاهش استرس یا پرهیز از فعالیت هایی که ممکن است موجب واکنش های عصبی شوند، به کاهش عصبانیت و اضطراب کمک می کنند.
کسانی که خطر حمله ی قلبی در آنها بسیار بالا است، باید در هنگام عصبانیت یا کمی قبل از آن از داروهای مناسب استفاده کنند.
کنترل فشار خون بالا و ترک سیگار هم به کاهش این خطر کمک می کند.
منبع : baghdaroo.com