این خورش سیب زمینی سالم، خوشمزه با برنج گرم سرو شود
مواد لازم:
• 2 فنجان سیب زمینی، مکعبی خرد شده
• ½ فنجان گوجه فرنگی، مکعبی خرد شده
• 2 عدد فلفل سبز
• 8 برگ کاری
• ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
• نمک
• ½ فنجان شیر نارگیل
• 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
• ½ قاشق چایخوری خردل
• 3 عدد فلفل قرمز کشمیری خرد شده
روش
• سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز،5 برگ کاری، پودر زردچوبه، نمک و 1 فنجان آب خوب مخلوط کنید و درب قابلمه را گذاشته در شعله متوسط به مدت 20 دقیقه، قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزد
• هنگامی که پخته شدند شیر نارگیل، ¼ فنجان آب و نمک، خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط به مدت 2 دقیقه قرار دهید، و گاها هم بزنید
• روغن را در یک تابه نچسب کوچک ریخته و دانه خردل را تفت دهید
• هنگامی که دانه صدای ترق و تروق داد، فلفل قرمز و 3 برگ کاری باقی مانده را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط چند ثانیه قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد