مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱ استکان
روغن مایع ۱ استکان
فندف ۱ استکان
کاکائو ۲ قاشق
وانیل ۱ پاکت
آرد ۵ قاشق
رویه :
گلابی بزرگ ۱ عدد
فندق درسته ۱ استکان
طرز تهیه:
درکاسه تخم مرغ ریخته سپس شکر را ریخته با میکسر خوب هم می زنیم تا سفید رنگ شود شیر و روغن مایع را می ریزیم و با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم. پودر فندق و کاکائو را ریخته دوباره به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و برای آخرین بار با میکسر هم می زنیم در قالب تارت کاغذ روغنی چرب شده می اندازیم و مواد را در آن می ریزیم رویش چند برش گلابی قرار می دهیم و فندقهای درسته را هم اضافه می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۸ دقیقه قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد