calorie_600x450

واقعاً مایه تاسف است که یکی از متداولترین دلایل معضلات همیشگی وزن (نسبت به کم کردن وزن) رژیم غذایی است. رژیم غذایی شما را چاق می کند، کم کردن وزن نیازمند رویکردهای متفاوتی است.

چاقی دو علت اصلی دارد: 1

–  تغذیه بد منجر به عدم توجه به نیازهای واقعی می شود. مثل مواقعی که غذاهایی را می خورید که بدنتان به آنها نیاز ندارد در نتیجه نیازهای غذایی تان برآورده نمی شود، یا مواقعی که واقعا احساس سیری میکنید ولی غذا می خورید و یا مواقعی که نیازمند غذا هستید، از غذاهای پس مانده استفاده می کنید.

2- دلیل دوم وقتی است که شما به همراه غذایتان مواد شیمیایی از قبیل : داروها، افزاینده های غذایی، باقی مانده های ضد افتی، شکر تصفیه شده، محصولات خانگی و مواد شیمیایی صنعتی مصرف می کنید.

اگر بیشتر از گنجایش بدنتان غذا بخورید بدنتان می تواند با واکنشهایی مانند ذخیره مواد شیمیایی و تبدیل و تجزیه تولیدات به چربی از عهده آن برآمده یا این غذا را هضم کند ولی بی حرکت بودن، چربی ذخیره را برای بدنتان سخت تر می کند و بار شیمیایی سنگینی برای بدنتان ایجاد می کند. رژیم غذایی، خطرهای زیادی می تواند به بار بیاورد. اگر به پیامهایی که از بدنتان درباره آن غذایی که بدنتان به آن نیاز دارد دائما بی توجه باشید، بی قیافه می شوید که این رابطه نزدیکی با غذاخوردنتان دارد و برای سازگار شدن نسبت به آنچه که حقیقتا نیازمند آن هستید مشکل پیدا می کنید. علاوه بر این، رژیم غذایی ظرفیت سم زدایی کبدتان را کاهش می دهد و این عمل در روبه رو شدن مواد شیمیایی که در همه جای محیط مان وجود دارند، مشکلات بیشتری را به بار می آورد و موقعی که شما با رژیم غذایی وزنتان را کم می کنید، وزن بافت بدون چربی را کاهش می دهید؛ وقتی وزن شما برگشت می شود (چونکه شما نمی توانید برای همیشه آن را ثابت نگه دارید) چربی افزایش می یابد. بنابراین بتدریج میزان نسبت چربی شما بالا می رود. در همین میزان متابولیسم شما پایین می افتد و برغم اینکه هر روز کمتر و کمتر می خورید ولی روز به روز چاق و چاق تر می شوید.