woman taking selfie with cell phone

استفاده و حضور مدام در شبکه های اجتماعی می تواند موجب کاهش و سردی روابط در بین خانواده ها شود و آسیب های جبران ناپذیری به آن ها وارد کند.

دکتر شیرعلی خرامین منطقه کهگیلویه و بویراحمد، افزود: مهمترین مشکلی که مردم دارند مدیریت زمان است چون وظایف زیاد و علائق زیاد و زمان محدود است و هر چه جلوتر می‌رویم این محدودیت زمان بیشتر می‌شود.

وی اظهار کرد: یکی از زیباترین و مهمترین مهارت‌هایی که در آینده به آن نیاز داریم مدیریت زمان است استرس‌زاترین مشکل بشر همین است که نمی‌داند در این زمان محدود از وقت برای انجام کارهای خود استفاده کند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: بر خلاف گذشته که دنبال پر کردن اوقات فراغت افراد بودیم هم‌اکنون مهمترین مشکل ما این است که چطور وقت برای اوقات فراغت بشر ایجاد کنیم.

خرامین تصریح کرد: زمانی تلویزیون و مطبوعات اوقات فراغت مردم را پر می‌کرد اما هم اکنون بزرگ‌ترین معضل ما شبکه‌های اجتماعی است که اوقات فراغت مردم را پر می‌کند.

وی ادامه داد: اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان آثار ویرانگر این شبکه‌ها در خانواده و اجتماع است و طبق تحقیقات به‌عمل آمده بین ۳۵ تا ۴۰ درصد افراد جامعه حالت شبیه به اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی دارند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص این موضوع که آیا گفت و گو در بین خانواده‌ها کاهش یافته است، اضافه کرد: طبق تحقیقات انجام شده می‌توان گفت در تمام جلسات عمومی ۵۰ درصد وقت افراد با مشغولیت به شبکه‌های اجتماعی می‌گذرد که این امر یک بحران است برای جلسات اجتماعی و نشست‌ها و گفت‌و گوهای خانوادگی است.

خرامین اظهار کرد: اعضاء خانواده به قدری سرگرم شبکه‌های اجتماعی می‌شوند که به صمیمیت خانواده و نیاز به عاطفه در خانواده آسیب وارد می‌کند و این مسئله می‌تواند خطرناک باشد و منجر به کاهش گفت‌وگوها در بین اعضاء خانواده‌ها شده است.

(ایسنا)،