medicine-cholesterol-effects-with-side-fewest-California-319
روزه داری می تواند تاثیرات مفیدی روی چربی خون افراد بگذارد و از کلسترول بدخون آن ها بکاهد.

محسن خوش نیت فوق تخصص غدد درون ریز  با بیان اینکه کلسترول خون از مهمترین مواد موجود در غشای سلول‌های بدنی است و نقش مهمی در عملکرد طبیعی سلول‌ها دارد، گفت: وقتی از کلسترول خون صحبت می‌شود باید توجه نمود که منظور کدام نوع کلسترول است، چون به دو نوع LDL (کلسترول خوب) و HDL (کلسترول بد) تقسیم می‌شود.
وی افزود: بالا رفتن میزان کلسترول بد در خون باعث رسوب آن در دیواره‌ عروق خونی شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد، این در حالی است که HDL یا کلسترول خوب وظیفه برداشت کلسترول اضافی در دیواره سرخرگ‌ها و همچنین سایر سلولهای بدن را بر عهده دارد و بالا بودن میزان آن نشان دهنده دفع درست کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی است.
این فوق تخصص در رابطه با اثرات روزه داری بر کلسترول خون اظهار کرد: روزه باعث کاهش، افزایش و یا حتی عدم تغییر میزان کلسترول خون از هر نوعی است، بنابراین تغییراتی که در ماه رمضان ایجاد می‌شود، دارای اثرات مختلفی بر روی چربی‌های خون است.
وی خاطر نشان کرد: با آگاهی از این تغییرات و اثر هریک از آنها بر  چربی‌های خون می‌توان شاهد اثرات مفید روزه داری ماه رمضان بر خطر بیماری‌های قلبی عروقی بود.