سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 2 قاشق
آرد 2 قاشق
رب 2 قاشق
فلفل قرمز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
کره 2 قاشق
نمک و آب
رویه: جعفری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و مکعبی خرد می کنیم در قابلمه سیب زمینی و برنج را می گذاریم بپزد
در قابلمه کره ریخته و پیاز را تفت می دهیم و فلفل قرمز مکعبی خرد شده را هم می ریزیم تا یکی دو دقیقه با پیاز تفت بخورد سپس آرد را ریخته و تفت می دهیم. رب و گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و تفت می دهیم ابتدا آب سرد را ریخته و خوب هم میزنیم سپس برنج و سیب زمینی پخته را به این مواد می ریزیم و اب گرم ریخته و نمک را هم می ریزیم سپس روی سوپ ریخته شده جعفری ریخته و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.