یک تحقیق جدید ادعا کرده است که ترکیب خاصی در دارچین پیدا کرده است که یک مهارکننده قوی سرطان روده بزرگ است، پس حالا ممکن است دارچین طعم خیلی بهتری به غذاهایتان اضافه کند!
گئورگ واندارک به همراه همکارش پروفسور دونا ژانگ (از دانشگاه آریزونا) به تازگی تحقیقی را کامل کرده اند که در آن ترکیبی به نام سینامالدهید (cinnamaldehyde) که به دارچین عطر و بوی خاصی می دهد را به رژیم غذایی موشها اضافه کردند ، این ترکیب از موشها در برابر سرطان روده بزرگ محافظت کرده بود. با دریافت سینامالدهید ، سلول های این حیوان توانایی محافظت از خود را پیدا کرده و از طریق سم زدایی و ترمیم در برابر ماده سرطانی مقاومت کرده بودند.
ژانگ این یافته را مهم تلقی کرد کرده و می گوید: چون سرطان روده بیماری مهاجمی بوده و قابلیت پیش بینی آن ضعیف است، پس ما فورا نیاز داریم تا استراتژی های موثرمان در برابر این بیماری را گسترش دهیم.
گام بعدی در این تحقیق آزمایش این است که آیا دارچین به خاطر وجود سینامالدهید با استفاده از این مدل سرطان، از سرطان ها پیشگیری می کند یا خیر. به دلیل اینکه دارچین ماده غذایی بی خطری است که امروزه بسیار زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، ساخت داروی ترکیبی جدید از آن برای درمان سرطان، زیاد هم غیر ممکن به نظر نمی رسد.
این تحقیق در حال حاضر به صورت آنلاین منتشر شده است و نسخه چاپی آن هم بعد از بهار منتشر خواهد شد.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.