مواد لازم :
شیر 1 لیتر
شکر 1.5 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق
کاکائو 2-2.5 قاشق
آرد 2 قاشق
کره 75 گرم
وانیل 1 پاکت
شکلات شیری پاکت 80 گرمی
گردو و یا فندق خرد شده 3 قاشق
طرز تهیه:
در قابلمه شکر, نشاسته, آرد و کاکائو و کمی شیر ریخته و مخلوط می کنیم تا تمام مواد حل و صاف شود و بقیه شیر را هم می ریزیم و میگذاریم بپزد وقتی جوشید حرارت را خاموش می کنیم. کره و وانیل و شکلات و گردو و فندق را ریخته و خوب هم میزنیم در ظرف ریخته به اندازه 2 انگشت سرخالی می ریزیم وقتی خوب سرد شد داخل یخچال قرار می دهیم حداقل 2 ساعت در یخچال بماند 20 دقیقه مانده به زمان سرو از یخچال بیرون آورده تا کمی نرم شود سپس سرو می کنیم می توانیم برش داده و در ظرف بچینیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.