آلوی قرمز 500 گرم
آلبالو 250 گرم
شکر 2 لیوان
چوب دارچین 1 عدد
هل 4-5 عدد
فلفل شیرین 1 قاشق چای سرخالی
زنجبیل 1قاشق چای سرخالی
آب 16 لیوان
طرز تهیه:
آلبالو و آلو را شسته و تمیز نی کنیم در قابلمه ریخته و 8 لیوان آب می ریزیم.دارچین- هل و فلفل شیرین را ریخته و درحرارت قرار می دهیم تا میوه ها نرم شوند سپس از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود س
سپی از صافی رد کرده به آب آن شکر ریختخ و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود بقیه 8 لیوانم آب را هم می ریزیم و خوب هم میزنیم وقتی سرد شد در یخچال می گدتریم و سرد می نوشیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.