طب سنتی به ما توصیه می کنید که اگر می خواهید در ماه مبارک رمضان از سلامتی برخوردار شوید دچار بیماری نشوید از نوشیدنی های طبیعی مصرف کنید منظور از نوشیدنی های طبیعی همان عرقیجات است البته باید بدانید چه عرقیجاتی مصرف کنید که مناسبتان باشد
چرا عرق آویشن؟
آویشن، گیاهی است که کاشت آن قدمت فراوانی دارد. آویشن به صورت بوته ای با ساقه ی نازک می روید و ارتفاعی معادل ۴۰- ۸۰ سانتی متر دارد. این گیاه طبعی گرم دارد و فواید بسیاری برای بدن دارد که به ویژه در ماه رمضان شما را یاری می کند…
• سیستم گوارش
عرق آویشن تقویت کننده سیستم گوارش است. مطمئناً برای همه ی ما پیش آمده که بعد از افطاری خوردن احساس می کنیم معده مان نفخ کرده و بر سیستم گوارش مان فشار وارد می شود.
از طرفی نیز در طول روز یا بعد از افطار دچار رفلاکس معده می شویم و به اصطلاح ترش می کنیم.
عرق آویشن دارویی گیاهی برای رفع نفخ است و باد معده را می شکند. در نتیجه به هضم راحت تر غذا کمک می کند. هضم زودتر غذا، رفلاکس معده را نیز کاهش می دهد.
از سوی دیگر، عرق آویشن قارچ ها و عفونت های روده ای را بهبود می بخشد و موجب تقویت سیستم کلی گوارش می شود.
• کلیه
قطعاً در ماه رمضان به علّت کم آبی بدن و تشنگی طولانی مدت، حتی بعد از افطار احساس می کنیم به کلیه هایمان فشار وارد می شود زیرا آب کافی به آن نمی رسد.
عرق آویشن داروی گیاهی ادرار آوری است که به فعالیت کلیه ها کمک می کند. هم چنین از دفع مواد مورد نیاز بدن جلوگیری می کند.
• پوست
عرق آویشن از جوش های پوستی جلوگیری می کند و علل اصلی جوش های پوستی در ماه رمضان را برطرف می کند. استرس، کم خوابی، تغذیه ی ناسالم و… از عوامل اصلی جوش های پوستی در ماه رمضان هستند.
• فشار خون
در طول ماه رمضان به علّت گرسنگی و تشنگی طولانی مدت، بدن دچار کم آبی می شود و فشار خون افزایش پیدا می کند. مصرف یک لیوان عرق آویشن، باعث رقیق شدن خون و درنتیجه کاهش فشار خون می شود.
بنابراین احتمال حمله و سکته ی قلبی کاهش پیدا می کند.
• قاعدگی
ممکن است در طول ماه رمضان به علّت ضعف یا برهم خوردن نظم هورمون ها، زنان دچار اختلالات و نامنظم شدن قاعدگی شوند.
عرق آویشن، داروی گیاهی قاعده آوری است که هورمون های جنسی را تنظیم می کند و از عوارض نامنظم بودن قاعدگی جلوگیری می کند.
شیوه ی مصرف
بعد از افطار یک استکان عرق آویشن بخورید تا سالم بمانید.