javaneh-gandom

جوانه گندم  مواد مغذی خوبی دارد. دو قاشق غذاخوری  جوانه گندم خام، حدود 1.5 گرم چربی اشباع نشده، 9 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین، 2 گرم فیبر  2 گرم قند، کلسترول ندارد و حدود 60 کالری. دارد . کلا مقدار زیادی  پروتئین و فیبر دارد.

جوانه گندم، قسمت مرکزی گندم می باشد که وظیفه رشد و نمو گندم را دارد. جوانه گندم سرشار از مواد معدنی و ویتامین هاست و منبع فیبر و پروتئین است. امیدواریم پس از خواندن این چگونه برای بهره مندی از فواید جوانه گندم و انواع جوانه های دیگر به مصرف آن ها ترغیب و تشویق شده باشید.

1-ارزش غذایی
جوانه گندم حاوی ویتامین های A، B و E، نیاسین، تیامین، فولات، آهن، پتاسیم، منیزیم، روی، ریبوفلاوین، فسفر، فیبر، پروتئین و کمی چربی است.

2-استفاده سالم از جوانه گندم
اضافه کردن آن به اسموتی، سالاد، ماست و حتی پنکیک باعث تردی نیز می شود که علاوه بر اینکه خوشایند است، سلامتی ما را نیز بالا می برد.

3-سلامت قلب و عروق
فولیک اسید موجود در جوانه گندم، مقدار هموسیستئین را کاهش می دهد. کاهش میزان هموسیستئین باعث کاهش بیماری های قلبی می شود.

4-خواص آنتی اکسیدانی
جوانه گندم حاوی مادی مغذی گیاهی به نام L-ergothioneine است که آنتی اکسیدان بسیار قوی است و با پختن از بین نمی رود.

5-منبع فیبر سالم
جوانه گندم بخاطر اینکه منبع فیبر است قابل توجه می باشد. چرا که در هر 30 گرم آن 4 گرم فیبر وجود دارد. 55 گرم جوانه گندم، نیاز روزانه یک فرد بالغ به فیبر را به طور کامل تأمین می کند.

منبع-phow