خوردن نانهای سبوسدار در وعدههای افطار و سحر کمک می کند تا روزه دار کمتر تشنه شود. در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزهداران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نانهای سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نانهای سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند
این نانها به دلیل داشتن فیبر فراوان میتوانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد. یکی از مشکلات شایع روزهداران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده میشود یبوست است که مصرف این نانها و میوههای دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات میتواند در کاهش آن موثر باشد.