آشپزی امروز به نوعی سوپ متفاوت از کشور ترکیه اختصاص دارد در این سوپ بجای رشته سوپ از رشته آش استفاده شده است که بصورت تصویری برایتان آموزش میدهیم با ماهمراه باشید تا این سوپ را یاد بگیرید
عدس ۱ استکان
رشته آش نصف استکان
پیاز ۱ عدد
سیر ۱-۲ حبه
رب ۱ قاشق مربا
آب ۴ لیوان
نمک و فلفل
رویه:
کره ۱ قاشق
نعناع ۱ قاشق مربا
پاپریکا ۱ قاشق مربا
طرز تهیه:
اول عدس را در یک قابلمه ریخته و آب را تا حدی که روی عدس را بگیرد قرار می دهیم و می گذاریم بپزد. در یک قابلمه ۲ قاشق روغن ریخته رویش ۱ عدد پیاز خرد شده و ۱ حبه سیر می ریزیم ۲ دقیقه هم میزنیم سپس ۱ قاشق مربا رب ریخته ۲-۳ دفعه هم میزنیم عدس پخته و ۴ لیوان ای را ریخته و می گذاریم بجوشد س\س رماکارونی و نمک و فلفل را ریخته تا بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.