امروزه پژوهشگران دریافتند که زنجبیل تازه برای از بین بردن مشکلات تهوع در زمان انجام شیمیدرمانی بسیار مفید است . علاوه بر آن خاصیت های دیگری مثل جویدن روزی ۵ دقیقه از این گیاه سبب بالا رفتن چربیسوزی بدن میشود. همچنین برای از بین بردن سردرد و اسپاسم عضلانی هم نافع است. دمنوش این میوه معجزه آسا برای سردردهای ضربان دار دوران قاعدگی و حالت تهوع ناشی از آن بسیار توصیه میشود. اگر همیشه زنجبیل تازه داشته باشیم می توانیم از این ماده غذایی باستانی برای هر غذایی استفاده کنیم. در این مطلب به شما میگوییم چطور در گلدان خانه خود زنجبیل تازه بکارید.
اولین قدم این است که یک زنجبیل تازه بخرید. برای اینکه بفهمید هر چقدر این میوه تازه تر باشد پوست نازک و لطیفتری دارد طوری که حتی احتیاجی به کنده پوست آن نیست و هرچه کهنهتر شود پوستش ضمختتر و کلفتتر میشود.
زنجبیل تازه را در آب گرم به مدت یک شب بگذارید بماند و خیس بخورد.
گلدانی با ابعاد تقریبا ۳۶ سانتیمتر قطر و ۱۲ سانتیمتر عمق انتخاب کنید و آن را با خاک مقوی و کود و آب پر کنید. تا ۳ عدد زنجبیل متوسط را در گلدانی به این ابعاد میتوانید بکارید.
زنجبیلها را در داخل خاک گلدان بکارید و از هم با فاصله بگذاریدشان.
گلدان را در دمای هوایی بین ۷۵ تا ۸۰ درجه فارنهایت بگذارید. ای گیاه در هوای سرد به عمل نمیآید. نور خورشید هم باید معتدل و غیر مستقیم باشد.
در آغاز کار خیلی کم به آن آب بدهید و در زمستان که گیاه زیر خاک است به آن آب ندهید و سعی کنید گلدان را خشک نگه دارید.
در طول ۱۰ تا ۱۲ ماه برگهای شما به قد ۵۰ تا ۶۰ سانت میرسد.
جوانههای تازه را بردارید و اگر دوست دارید میتوانید در جای دیگر بکارید.
به این راحتی شما میتوانید خودتان این گیاه معجزه آسا را بکارید و برداشت کنید این پروسه چند ماهی طول میکشد اما لذت بخش است همچنین می توانید همین روش را در باغچه خانه هم پیاده کنید و از محصول خود لذت ببرید.
منبع : www.zanjefil.com
سلام. خوب بود ولی کافی نبود کاشکی روش کشت رو باز میکردین و برداشتشم توضیح میدادین