به گفنه پزشکان و کارشناسان تغذیه، مفید ترین غذا برای افطار در ماه رمضان سوپ ها هستند چون غذای سنگینی نیستند.ولی این امکان وجود دارد که سوپ های زیادی بلد نباشید که هر روز یک جورش را درست کنید و برایتان تکرار باشد اکنون رسپی یک سوپ با کالری کم را برایتان آموزش می دهیم
چرا باید سر سفره ی افطار، سوپ رژیمی بخوریم؟
موقع افطار، سیستم گوارشی بعد از ساعت ها گرسنگی، باید غذای وارد شده را هضم کند. اگر غذای چرب یا پرحجم و دیرهضمی را برای افطاری انتخاب کنید، قطعاً بعد از افطار احساس دم کردن و گرگرفتگی می کند.
علاوه بر این، معده برای هضم غذا به زحمت زیادی می افتد و سیستم گوارش آسیب می بیند. امّا سوپ یکی از بهترین گزینه ها برای افطاری است. هم گرم است و هم کم حجم و رژیمی. البته انواعی از سوپ ها با خامه یا مواد چرب دیگر پخته می شوند که بهتر است موقع افطار مصرف نشوند.
ما در این جا یکی از سوپ های رژیمی مخصوص ماه رمضان را به شما معرفی می کنیم…
سوپ رژیمی قارچ و اسفناج
برای پخت این سوپ رژیمی به مواد اولیه ی زیر نیاز دارید:
۱- ۶ عدد قارچ بزرگ
۲- ۲ پیمانه شیر
۳- ۲پیمانه آب
۴- یک حبه سیر
۵- یک پیمانه اسفناج خرد شده
۶- نصف قاشق چای خوری روغن مایع
۷- ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته
۸- یک قاشق مرباخوری آبلیمو
۹- نمک و فلفل به اندازه ای که با طبع شما سازگار است.
طرز تهیه ی سوپ اسفناج و قارچ
۱- اسفناج های خرد شده را در شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. سپس صبرکنید تا شیر و اسفناج خنک شوند و شیر را از صافی رد کنید. باید شیری که از اسفناج ها جدا کرده اید، نگه دارید.
۲- اسفناج هایی که از شیر جدا کرده اید، دوباره با دو قاشق شیر کم چرب در میکسر مخلوط کنید تا کمی له شوند.
۳- سیر را رنده کنید و قارچ ها را نازک برش بزنید. سیر و قارچ را مخلوط کنید و تفت دهید.
۴- اسفناج ها را با شیری که اول کار، کنار گذاشته بودیم، مخلوط کنید و به سیر و قارچ داخل قابلمه اضافه کنید.
۵- آب و آرد ذرت یا نشاسته را به خوبی مخلوط کنید و به مواد قابلمه اضافه کنید.
۶- نمک، فلفل و آبلیمو را هم با موادتان مخلوط کنید و روی حرارت ۵- ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.
اگر سوپ ها را با آبلیمو سرو کنید طعمی متفاوت و دلچسب تر خواهند داشت.
منبع : baghdaroo.com