به وسیله این اپلیکیشن می توانید بارداری تان را تشخیص دهید و بدانید چند روز از باردارشدنتان می گذرد!
خوانش این حسگرها با به کارگیری بر روی یک تلفن همراه امکانپذیر است و این قابلیت را دارد که نتایج را در همان لحظه در اختیار کاربر قرار دهد. با تجاری شدن این ابزار، کاربران تلفنهای هوشمند قادر خواهند بود که به پایش وضعیت سیالات مختلف بدن از جمله خون، ادرار، آب دهان و عرق بپردازند.
این حسگر در زمینه پزشکی نیز کاربردهای فراوانی دارد و قادر است با ترکیب خوانشهای حسگر با سیگنالهای GPS در گوشی هوشمند، کاربر را برای رسیدن به نزدیکترین داروخانه، بیمارستان یا آمبولانس راهنمایی کند.
این حسگر از پدیده نوری رزونانس پلاسمون سطحی(SPR) برای تشخیص ترکیبات یک مایع یا حضور مولکولهای زیستی خاص یا پیگیری گازها استفاده میکند. رزونانس پلاسمون سطحی زمانی رخ میدهد که پرتوی ثابتی از نور با سطح یک فیلم فلزی برخورد کرده و باعث به حرکت افتادن الکترونهای روی سطح آن میشود
زمانی که این فیلم فلزی در مواجهه با سیال قرار میگیرد، شاخص انکسار مایع، اندازه و محل نوار ذخیره شده را در طیف نوری تغییر میدهد. با افزودن عناصر تشخیصی به فیلم که در زمان اتصال به مولکول زیستی خاص یا پیگیری گازها باعث تغییر در شاخص انکسار میشوند، دانشمندان توانستهاند اطلاعات مهمی را در مورد ترکیبات نمونه زیستی بر اساس نوری که از آن منعکس شده و نوری که جذب شده، بدست بیاورند.
از آنجایی که دانشمندان از قابلیت تولید دستگاههای کوچک روی تراشه برای تلفنهای هوشمند برخوردارند، از این رو حسگرهای رزونانس پلاسمون سطحی بزودی میتوانند در دسترس قرار بگیرند.
این دستاورد در مجله Optics Express منتشر شده است.