شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
خامه 1 استکان
وانیل 1 پاکت
ارد 2 قاشق
نشاسته 1 قاشق
رویهک
هلو 1.5 کیلو
شکر 1 استکان
چوب دارچین 1 عدد
طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ریخته . شکر و وانیل و آرد و نشاسته را هم اضافه می کنیم و خوب هم زده و با همزن دستی در حین پختن هم میزنیم وقتی به قوام آمد و جوشید خامه را ریخته و زود از حرارت بر می داریم در ظرف مورد نظر ریخته و میگذاریم سرد شود پوست هلوها را گرفته و مکعبی خرد می کنیم در تابه ریخته شکر و دارچین ریخته هم می زنیم و می گذاریم بپزد وقتی پخت می گذاریم سرد شود روی مواد خامه ای هلوها را چیده و میگذاریم در یخچال سرد شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.