roasted-cauliflower-hazelnut-carbonara

این رسپی از پاستا گیاهی و کلاسیک است که در فر پخته می شود  و دارای مواد مغذی است که باهم این رسپی را یاد می گیریم

1عدد گل کلم (حدود ۷۰۰ گرم) (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی برگ آویشن
۱۰۰ گرم فندق (خرد شده)
۳۵۰ گرم پاستای پنه
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری خامه
مقداری جعفری خرد شده
۱۰۰ گرم پنیر پارمیسان رنده شده

 

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. کلم رو با روغن و آویشن مخلوط کرده و در یه ظرف مخصوص فر پخش کنین. ظرف رو داخل فر گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنین تا کلم ها شروع به نرم شدن کنن. بعد فندق ها رو روی گل کلم ها پاشیده و ۵ دقیقه دیگه داخل فر بذارین تا کلم ها به خوبی بپزن. در همین حین، پاستا رو طبق دستور روی بسته اش طبخ کنین.

پاستا رو آبکشی کرده و مقداری از آبش رو نگه دارین. کلم ها رو از فر درآورده و کلم و فندن رو به پاستا اضافه کرده بعد پارمیسان، تخم مرغ، خامه، جعفری و ۱ قاشق غذاخوری آب پخت پاستا رو باهاش مخلوط کنین. گرمای پاستا باید به قدری باشه که تخم مرغ بدون هیچ تقلایی بپزه. اگه سس خیلی غلیظ شده میتونین یه قاشق دیگه اب پخت پاستا بهش اضافه کنین. حالا کمی از غذا بچشین و بعد سرو کنین.

منبع : novinzi.com