با بیماری کبد چرب چه کنیم و چه مواد خوراکی می توانند برای این عارضه مضر باشند و به شدت آن بیافزایند؟
بیماری کبد چرب، قابل پیشگیری و قابل درمان است اما به دلیل اینکه هیچ نشانه ای ندارد،ممکن است زمانی بیمار متوجه آن بشود که برای درمان دیر شده باشد، به همین دلیل اولین راه درمان کبد چرب پیشگیری از آن است.
خیلی از مواد غذایی که در روز مصرف می کنید، می تواند کبد را از کار بیندازد و آن را چرب کند،با این موارد آشنا شوید.
شکر
نمی توانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! مصرف زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماری های کبد را بالا می برد. بنابراین حواس تان به مقدار شکری که در چای یا قهوه تان می ریزید باشد.
مونوسدیم گلوتامید
با توجه به تمام قیل و قال هایی که بر سر نودل به پا شده، احتمالاً می دانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید می تواند منجر به بیماری کبد غیر چرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودل ها هستید؟
ویتامین آ
همه می دانیم ویتامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین می تواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که به وسیله پزشک تجویز شده این دارو را مصرف کنید!
انواع نوشابه
چه نوشابه های بدون قند و چه نوشابه های رژیمی، پر از شیرین کننده های مصنوعی و دی اکسید کربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد می شود.
داروهای ضد افسردگی
در موارد نادر، دارو های ضد افسردگی، میزان سم را در کبد افزایش می دهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریع با پزشک تان مشورت کنید.
نمک
این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشار خون می شود؛ اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب می شود. همین امروز مقدار نمک مصرفی تان را کنترل کنید!
غذا های بسته بندی
آیا هر روز تنقلات و چیپس و … می خورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربی های ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب می رساند.