این پاستا از پاستاهای دیگر متفاوت است علاوه بر تغییر در مواد آن شام کم چربی است و سرشار از آهن است چون اسفناج دارد پس این رسپی غذایی را جزو غذاهای سالم و مغذی قرار دهید
مواد لازم:
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ حبه سیر له شده
نصف قاشق چایخوری تکه های فلفل خشک شده
۲۰۰ گرم پاستای پنه
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۱۰۰ میلی گرم پونه کوهی خشک
۱۲۵ گرم برگ اسفناج
۲۵ گرم پنیر پارمیسان رنده شده
طرز تهیه:
روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و به آرومی پیاز، سیر و تکه های فلفل رو داخلش سرخ کنین، به مدت ۵ دقیقه تفت بدین. (اگه این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب بهش اضافه کنین)
پاستا رو طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنین. گوجه فرنگی و پونه رو به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنین. اجازه بدین برای ۱۰ دقیقه به آرومی بجوشه . گاهی هم بزنین.
اسفناج رو به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدین تا زمانی که اسفناج ها پژمرده بشن. پاستا رو آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزین. خوب هم بزنین تا ترکیب بشن. بعد کمی پنیر روش پاشیده و سرو کنین.
منبع : novinzi.com