food-allergies

آیا تاکنون از تکه های قرمزی که به تازگی روی پوستتون بوجود آمده تعجب کردین؟ یا هر روز بدون اینکه علتی داشته باشد شکم تان درد گرفته؟ خب ممکن است عاقلانه نباشد که همیشه عوض شدن فصول و  آب و هوا را مقصر بدانیم. بیشتر  خوراکی هایی که خورده می شود  ممکن است دلیلش   واکنش های آلرژیک باشد. ما یک فهرستی از مواد غذایی  را آماده کردیم که باید تاحد امکان از انها بپرهیزیم

  • منابع گیاهی

بادام زمینی: برآورد میشه که بادام زمینی روی ۰٫۴ تا ۰٫۶ درصد از افراد تاثیر میذاره. “مانسی بلانی” (متخصص تغذیه) میگه بادام زمینی علت واکنش ها آلرژیکی مثل درد شکمی، بثورات پوستی و حمله ناگهانی آسم است.

دانه سویا: گفته میشه وجود فیتواستروژن و مقدار بالای فیبر در دانه سویا علت مشکلات دستگاه گوارش مثل ورم دهان، نفخ، اسهال و درد شکم است.

دیگر سبزیجات: “جیواش شتی” (متخصص تغذیه) میگه سبزیجات دیگه ای مثل هویج، اسفناج، کاهو، سیر، گل کلم، سیب زمینی شیرین و کدو علت واکنش های آلرژیکی مثل خارش پوست، درد معده و مشکلات شکمی هستن.

میوه ها: در میان میوه ها، توت فرنگی، موز، پرتقال و انگور مجرم اصلی واکنش های آلرژیک هستن. مرکباتی مثل لیموترش هم علت آلرژی آتوپیک (atopic) است.

آرد گندم: گفته میشه گلوتن گندم یه ماده آلرژی زاست و با تسریع علائم بیماری سلیاک در برخی افراد مرتبط است. بیماری سلیاک به پوشش روده کوچک صدمه زده و از جذب مواد مغذی حیاتی جلوگیری میکنه. بلانی میگه گلوتن در جو، چاودار و بلغور جو دو سر هم پیدا میشه.

 

  • منابع حیوانی

شیر گاو: پروتئین کازوئین و بتا لاکتوگلوبولین موجود در این شیر به عنوان عوامل آلرژی زا شناخته میشن. مصرف شیر گاو باعث درد معده و دیگر واکنش های آلرژیک مثل سست شدن حرکات، احساس تهوع و… میشه.

تخم مرغ: به عنوان یه عامل آلرژی زا در میان مواد غذایی حیوانی معروف است. بلانی میگه تخم مرغ علت مشکلات خاص پوستی است.

ماهی و گوشت: ماهی و گوشت در برخی افراد واکنش های آلرژیک رو بالا میبرن. این واکنش ها به طور عمده باعث کهیر زدن (یه عفونت پوستی که باعث خارش میشه)، اختلالات گوارشی و حتی آسم میشن.

منبع : novinzi.com