مواد لازم:
- ۵ عدد سیبزمینی متوسط
- ۱ قاشق سوپخوری کره
- ۱ عدد لیمو، آب گرفته شده
- ¼ فنجان ارده شیره
- ۲ حبه سیر، رنده شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
سس:
- ۱ قاشق چایخوری زیرهی سبز
- ۱ قاشق چایخوری سماق
- روغن زیتون خالص و بودار
طرز تهیه:
- سیبزمینیها را پوست کرده، مکعبی خرد کنید و اجازه دهید تا بپزند و نرم شوند.
- سیبزمینیها را آبکش کنید و آنها را بعلاوهی تمام مواد به غیر مواد سس در مخلوطکن بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم شود.
نکته: شما میتوانید تمام مواد لازم برای تهیهی پورهی سیبزمینی را با پورهکن آماده نمائید تا بافتی لطیف حاصل شود.
پوره را در بشقاب مخصوص سرو بریزید، زیره و سماق را روی آن بپاشید و روغن زیتونها را روی آن بچکانید.
پوره را به عنوان پیشغذا یا کنار غذا سرو کنید.