مواد لازم:
- ۱ قاشق سوپخوری برگ چای سیاه
- ۲ تکه( ۹ سانت) چوب دارچین
- ۴ بوته رازیانه کامل
- ۱ قاشق سوپخوری پودر ۵ ادویه
- ۶ شاخه میخک
- ۱ تکه زنجبیل تازه
- ½ قاشق چایخوری دانهی فلفل سیچوآنی
- ۱ قاشق چایخوری ریشهی شیرین بیان
- ۱ تکه پوست نارنگی، خشک شده
- ۳۲ گرم شکر سنگی چینی
- ½ فنجان سس سویای تیره
- ¼ فنجان سس سویای شفاف
- ۱۰ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
- برگ چای، دارچین، رازیانه، ۵ ادویه، شیرین بیان، دانهی فلفل، میخک، پوست نارنگی، شکر سنگی، سس سویای تیره و سس سویای روشن را در قابلمهای بزرگ بریزد. روی حرارت بگذارید تا بجوشند، سپس حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقهی دیگر نیز بجوشند. در همین حین، به آرامی به پوست تخممرغها ضربه بزنید تا ترک بردارند. سس سویا به درون آن نفوذ خواهد کرد و پوست سفید تخممرغ را منقش خواهد نمود.
- تخممرغها را درون مایع در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تخممرغها به مدت ۲ ساعت در مایع باقی بمانند. پس از ۲ ساعت تخممرغها را از قابلمه خارج کنید، خشک کنید، خنک کنید و پوست کنید.
کالری : 98 | چربی : 5.5g | پروتئین : 6.6g | کربوهیدرات : 5.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.8g | شکر : | نمک : 1261mg