اگر می خواهید فرزندی با استعداد و باهوش و نابغه تربیت کنید بهتر است از یک سری راه و روش ها و ترفندهای مفید پیروی کنید
علی راکی با بیان اینکه افزایش هوش کودک برای تبدیل شدن آن به یک نابغه از تفکرات نادرست میان والدین است، اظهار کرد: هوش انسان به صورت طبیعی مشخص است و اینکه با شیوهای بتوان هوش فردی را کم یا زیاد کرد غیر ممکن است.
وی با بیان اینکه با ایجاد آرامش و فضای مناسب برای فعالیت میتوان از ظرفیتهای هوشی بیشتری بهرهبرد، ادامه داد: افزایش هوش کودک تنها با کلاسهای آموزشی متعدد ممکن نیست بلکه والدین باید تلاش کنند تا در یک فضای آرام و با آرامش وظایف تربیتی خود را انجام دهند.
این روان شناس کودک افزود: وقت گذاشتن، برقراری ارتباط، حرف زدن و بازی کردن با کودکان از راههایی که میتوانند به ایجاد یک فضای مناسب آموزشی از سوی والدین کمک کند و در خصوص فعالیتهای خارج از منزل نیز کلاس های پرورشی به کلاسهای آموزشی ترجیح دارد.
راکی با بیان اینکه بهترین سن آموزش به کودکان شش سالگی است، خاطر نشان کرد: در کلاسهای آموزشی تنها اطلاعات به کودک انتقال داده میشود در حالی که در کلاسهای پرورشی آموزشهای غیر مستقیم برای یادگیری بکار گرفته میشود.
وی ادامه داد: ظرفیت رشد هوشی کودکان باید متناسب با سن آنها افزایش یابد در حال که برخی والدین گمان میکنند در صورتی که کودکان زبان فارسی، انگلیسی و ریاضی را زودتر از موعد یاد بگیرند از بقیه کودکان جلو میافتند در صورتی که این عمل نتیجه برعکس دارد و کودک حداقلهای ظرفیتهای هوشی خود را نیز از دست میدهد.
این روان شناس کودک با بیان اینکه تمام والدین دوست دارند که کودکان باهوش داشته باشند، اضافه کرد: در صورتی که والدین بخواهند فرزندانشان از ظرفیتهای هوشی خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند، علاوه بر تأمین آرامش باید روحیه لذت بردن از زندگی و دنیایی بدون اضطراب و خشم را در کودکان به وجود آورند.
(ایسنا)