برخی مواد غذایی می توانند در کاهش اضطراب و نگرانی ها و استرس شما نقش آفرین باشند و حس شادابی را در شما زنده کنند.
شادابی با سیبزمینی و گوجهفرنگی
جدیدترین تحقیقات دانشمندان علم تغذیه در انگلستان نشان میدهد استفاده از میوه و سالاد به عنوان میانوعده بین صبحانه تا ناهار باعث احساس شادابی و کاهش نگرانیها طی روز میشود.
بر اساس توصیه این کارشناسان، مصرف 7 تا 8 واحد از گروه سبزیها مثل سیبزمینی ترشی و گوجهفرنگی در افرادی که در معرض انواع استرسهای روانی و اضطراب هستند، نقش موثری در کاهش علایم اضطراب و افزایش شادابی روحی آنها خواهد داشت. وجود ترکیبات آنتیاکسیدانی در سیبزمینی ترشی باعث کاهش اضطراب و افزایش حافظه و لیکوپن گوجهفرنگی هم باعث کاهش احساس نگرانی میشود. به گفته این محققان اگر گوجهفرنگی همراه با کمی روغن زیتون مصرف شود، جذب مواد مفید آن افزایش مییابد.
مصرف انواع سبزیها، میوهها و برخی موادغذایی باعث کاهش تنشهای روحی روزانه میشود که در این بین کاکائوی تلخ، عسل و تخممرغ، 3 ماده غذاییای هستند که اگر قبل از وعده ناهار مصرف شود باعث افزایش خونرسانی به مغز و در نتیجه کاهش اضطراب و افزایش شادابی میشود بنابراین اگر در طول روز دچار اضطراب و استرس هستید، توصیه میشود در ساعتهای کاریتان حتما شکلات تلخ و همراه با صبحانه عسل و حداقل 3 روز در هفته تخممرغ بخورید.
وب مد