متخصصان تغذیه می گویند در بیماران دیابتی اولویت خوردن غذاها بسیار مهم است .این مساله مخصوصا در انسان های چاق هم مهم است. پژوهشگران معتقدند، اگر غذا را با خوردن سبزیجات یا پروتئین آغاز کنید و با کربوهیدرات به اتمام برسانید، حس بهتری خواهید داشت.
به این ترتیب، اگر اول بروکلی و مرغ بخورید و بعد سراغ نان و آب میوه بروید، افزایش قند خون در 2 ساعت بعدی کمتر خواهد بود تا این که همین غذاها را برعکس میل کنید.
قند خون معمولاً بعد از خوردن غذا افزایش مییابد و این مساله میتواند برای کسانی که دیابت دارند، مشکل ساز شود. تحقیق جدید نشان میدهد، دیابتیها به جای این که کاملاً از خوردن کربوهیدراتها چشم بپوشند، میتوانند با برنامه ریزی در ترتیب خوردن خوراکیها، کربوهیدرات نیز به برنامه غذاییشان اضافه کنند.
منبع ک www.salamaneh.com