اگر مقداری پوره سیب زمینی دارید و میخواهید با آن شام درست کنید این رسپی را بخوانید مافین مدل جدید است که مناسب شام است و کالری کمی دارد
مافین پوره سیب زمینی پنیری
همه ی چیزی که لازم دارید، پنیر چدار، پیازچه و پوره سیب زمینی است تا یک مافین لذیذ آماده کنید که رویه ای برشته و قهوه ای دارد و داخل آن نرم و پنیری است. بهتر از همه این است که هر ماده ی غذایی اضافی مانند گوشت مرغ را به آن اضافه کنید. می توانید آن را همینطور ساده و پنیری درست کنید یا هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید.
مناسب برای: ۱۲ نفر
زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم
• ۳ پیمانه پوره سیب زمینی
• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
• ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
• ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
طرز تهیه
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. به قالب مافین نچسب روغن اسپری کنید.
در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، تخم مرغ، ۴/۳ پیمانه پنیر چدار و ۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده را مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی، مخلوط سیب زمینی را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در قالب های مافین بگذارید.
مافین ها را حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی قهوه ای شوند و اطرافشان برشته شود. قالب را از فر خارج کنید ۱/۴ از پنیر چدار را که باقی مانده بود روی مافین ها بریزید و دوباره به مدت ۳ دقیقه در فر بگذارید. آن ها را از فر خارج کنید و بگذارید حدود ۵ دقیقه در قالب بمانند تا خنک شوند.
مافین ها را در ظرف سرو بگذارید و کمی پیازچه خرد شده رویشان بپاشید و سرو کنید.
نکته
برای اندازه گیری پوره سیب زمینی، پوره را با استفاده از اسکوپ در پیمانه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
پوره های سیب زمینی غلظت متفاوتی دارند. اگر سفتی پوره ی سیب زمینی شما کم است، یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید تا سفت تر شود.
منبع : baghdaroo.com