Laughter-Yoga

خنده درمانی علاوه ببر بهبود خلق و خو و رحیه افراد می تواند تاثیرات مفیدی در بهبود ناراحتی های جسمی انان نیز داشته باشد!

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برای گسترش شادی و خنده در کشور باید فرهنگسازی کنیم، گفت: «خنده درمانی» یک روش علمی و مورد تایید وزارت بهداشت است که سلامت انسان را ارتقا می دهد.

علی اکبر سیاری افزود: خنده و شادی یک نیاز اساسی برای سلامت انسان است. هر انسان، 10 به توان 14 سلول دارد و هنگامی که می خندیم 10 به توان 14 سلول انسان می خندد و هنگامی که گریه می کنیم 10 به توان 14 سلول انسان گریه می کند.

وی ادامه داد: وقتی که می خندیم این طور نیست که فقط چهره ما شاد می شود بلکه فعل و انفعالات شیمیایی در بدن صورت می گیرد که تمام سلولهای ما شاد و با نشاط می شود و وقتی خشمگین یا غمگین می شویم، تک تک سلول های بدن ما خشمگین یا غمگین می شوند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: تحقیقات نشان داده که بطور قطع خنده و شادی، سطح سلامت انسان را بالا می برد و اگر می خواهیم برای ارتقای سلامت مردم کاری انجام دهیم باید روی نشاط و خنده مردم کار کنیم.

وی افزود: بررسی های شیوع شناسی در کشور نشان می دهد که از نظر سلامت روان با مشکل مواجه هستیم و حدود 23 درصد جمعیت کشور به یکی از انواع اختلالات روانپزشکی مبتلا هستند که شایعترین آنها افسردگی و اضطراب است.

سیاری گفت: برای گسترش شادی و خنده در کشور باید فرهنگسازی کنیم، صدا و سیما و همه رسانه های کشور باید وقت بیشتری برای شادی و نشاط در جامعه بگذارند، باید این اعتقاد را در جامعه گسترش دهیم که خندیدن و شاد بودن، هم باعث ارتقای سلامت می شود و هم باعث می شود که به عنوان یک انسان سالم، اخلاق بهتری داشته باشیم و بنابراین خندیدن باعث می شود که به بهشت برویم.

معاون وزیر بهداشت افزود: باید افرادی را در کشور داشته باشیم که تخصص آنها خنداندن مردم و ایجاد شادی و نشاط باشد، نباید خندیدن و با نشاط بودن امری ضد ارزش تلقی شود، نباید این طور باشد که در اعیاد، مردم بترسند از اینکه کف بزنند و شادی کنند.

سیاری گفت: باید این فرهنگ را ترویج کنیم که هم خنداندن مردم ثواب دارد و هم خندیدن و با نشاط بودن قرب الهی را در پی دارد، باید فضای جامعه را به سمتی ببریم که مردم از بیان احساس شادی خودداری نکنند و احساس شادی خود را بروز دهند.